Burgemeester Ron

Gister kwam burgemeester Ron van voorheen klein-Terneuzen op me af stormen met de woorden “Jou moet ik eens hebben.” Ik schrok er een beetje van, want de oud-bestuurder kan nog al eens intimiderend overkomen. Het bleek mee te vallen. Wat, hij bleek zelfs over me te spreken te zijn. “Jij hebt als enige het verhaal over de verwikkelingen rond Checkpoint verteld zoals ze gelopen zijn. Jij wist ook wie mij met het verhaal over de foto op Curacao heeft proberen te beschadigen en jij hebt dat nog durven melden ook. Weliswaar niet in de krant, maar wel op de website. Dat had ik nooit verwacht.”

Nee, gaf ik ‘m mee, ik had ook nooit verwacht dat ik Ron Barbe ooit zou moeten gaan verdedigen.

Over van Gremberghe

Journalist en internetondernemer. Verslaggever in algemene dienst. Schrijft over Zeeland, Neder- en buitenland. Over wat wel en niet gebeurt, over reizen en soms over gewone mensen. Immer gedreven en oprecht, voor zover daar sprake van kan zijn.
Dit bericht is geplaatst in HIER ; Zeeuws-Vlaamse zaken. Bookmark de permalink.

2 reacties op Burgemeester Ron

 1. Co van Schaik schreef:

  Conny
  Ik weet zeker, dat je iedereen verdedigt die dat aan je vraagt. heeft Ron ook gezegd, of hij daadwerkelijk op het droomeiland met Maddy heeft staan flirten? Ik geloof het niet. Ron doet zo iets gewoon niet!!
  Groet
  Co

  • gremberghe schreef:

   Ik weet zeker dat er een heleboel foto’s te vinden zijn van burgemeester Ron in min of meer compromitterende situaties, met bier zonder bier, met drank zonder drank, met zonnebril en zonder, tussen vrouwelijk schoon of niet en naast mensen die al dan niet iets op hun kerfstok hebben of hadden.
   In essentie gaat het om het feit of Barbe zijn integriteit als bestuurder in deze zaak op het spel heeft gezet. En dat is in mijn ogen dacht ik niet aan de orde geweest.

Reacties zijn gesloten.